Semàfor en vermell per als vehicles.
Semàfor en vermell per als vehicles.
Barcelona

Un motorista drogat atropella un nadó i una nena de quatre anys mentre creuaven un pas de vianants a l'Eixample de Barcelona

Ha donat positiu al control de drogues i els agents li atribueixen els delictes de lesions i atemptat contra la seguretat vial

RedaccióActualitzat

Un motorista ha atropellat un nadó i una nena de quatre anys que travessaven un pas de vianants amb semàfor en un cotxet que portava la seva mare. L'incident ha tingut lloc aquest divendres a primera hora del matí al districte de l'Eixample de Barcelona, concretament, a l'encreuament dels carrers Sepúlveda i Entença. Els nens es troben estables a l'Hospital Sant Joan de Déu.

El motorista ha envaït el pas de vianants sense respectar el semàfor. Segons la Guàrdia Urbana ha donat positiu a la prova indiciària de drogues que li han fet els agents i, per aquest motiu, li atribueixen els delictes de lesions i contra la seguretat viària.

Diverses unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc de l'accident per atendre els ferits. Ara, el motorista, està pendent de declarar davant del jutge.

Anar al contingut