Madrid

Dimiteixen els alcaldes de Torrejón i Parla arran de l'"operació Púnica"

També ha renunciat el conseller delegat de l'Agència d'Informàtica de la Comunitat de Madrid

RedaccióActualitzat

L'"operació Púnica" ha motivat la dimissió de dos alcaldes de localitats madrilenyes. El socialista José María Fraile ha presentat la dimissió com a alcalde de la localitat madrilenya de Parla, després de pagar la fiança de 60.000 euros que li ha imposat el jutge de l'Audiència Nacional per sortir de la presó. Fraile, detingut i empresonat per la seva relació amb la trama de corrupció municipal, s'ha presentat aquest divendres al matí a l'ajuntament per acomiadar-se del personal.

D'altra banda, el popular Gonzalo Cubas, l'alcalde de Torrejón de Velasco, ha presentat la seva dimissió després de la seva detenció aquest dilluns, segons han informat fonts municipals.

Però aquestes dues no han estat les úniques dimissions del dia arran de l'"operació Púnica". El conseller delegat de l'Agència d'Informàtica de la Comunitat de Madrid, José Martínez Nicolás, també ha presentat la seva renúncia. Així ho ha indicat el conseller de Presidència i Justícia i Portaveu del govern regional, Salvador Victoria, durant un acte a Guadalix de la Serra després de mantenir una breu conversa amb Martínez Nicolás.

Anar al contingut