Suárez, envoltat de companys, en l'últim entrenament del Barça. (Foto: Reuters)
Futbol

Luis Suárez entra en la primera convocatòria del Barça per viatjar a Madrid i Busquets torna a la llista

Un cop complerts els quatre mesos de sanció imposats per la FIFA, l'uruguaià podrà jugar aquesta tarda contra el Reial Madrid el primer partit oficial amb la samarreta blaugrana. De fet, en la roda de premsa prèvia, Luis Enrique va assegurar que ho faria, tot i que no va precisar si seria com a titular. L'altra gran novetat de la llista és Sergio Busquets.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha sortit aquest dissabte al matí en avió cap a Madrid per disputar el clàssic al Santiago Bernabéu (18.00), i en l'expedició, per primera vegada, hi ha Luis Suárez.

Un cop complerts, la mateixa matinada de dissabte, els quatre mesos de sanció imposats per la FIFA per haver mossegat un rival al Mundial del Brasil, l'uruguaià podrà jugar aquesta tarda contra el Reial Madrid el primer partit oficial amb la samarreta blaugrana. De fet, en la roda de premsa prèvia, Luis Enrique va assegurar que jugaria, tot i que no va precisar si seria com a titular.

A més d'aquesta gran novetat, la llista de convocats del Barça ha recuperat un dels seus pilars al centre del camp, Sergio Busquets, que havia estat absent per una contusió en el maluc esquerre.

Els divuit escollits pel tècnic asturià són Ter Stegen, Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Mathieu, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Roberto, Rakitic, Neymar, Munir, Pedro, Messi i Suárez.

Anar al contingut