Barcelona

La Festa dels Súpers ha reunit 350.000 persones aquest cap de setmana a Montjuïc

Gran èxit de participació a la Festa dels Súpers, que ha reunit 350.000 nens i nenes i les seves famílies a l'Anella Olímpica de Montjuïc

RedaccióActualitzat

La 18a Festa dels Súpers, que es presentava amb el lema "Sóc així", ha reunit 350.000 nens i nenes i les seves famílies (20.000 més que l'any passat) a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, en una edició organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona.

Durant dos dies intensos, els súpers han pogut viure, de manera gratuïta, una gran diversitat d'activitats, més de 150, i més de 50 espectacles pensats per satisfer nens i nenes de totes les edats. Aquest any, l'espai s'ha ampliat en 65.000 metres quadrats i s'ha modificat la ubicació de l'escenari de l'Estadi per aconseguir més capacitat d'espectadors.

Marató a l'escenari

L'escenari de la Festa dels Súpers ha acollit, durant dissabte i diumenge, un gran nombre d'espectacles que s'han anat succeint de manera ininterrompuda. Actuacions musicals com Txell Sust i Cubino interpretant "Living Barcelona", la coral DeuDeVeu, guanyadora de la primera edició de l'"Oh Happy Day", o un tast del musical "El Petit Príncep" han animat petits i grans. També s'ha pogut ballar gràcies a Allez-Hop, classes de zumba amb l'Arantxa o l'animació de DumDumDum.

Els més petits d'han divertit amb els seus personatges preferits de les sèries de dibuixos animats com Doraemon, Nobita, Shin Chan o l'abella Maia, que han interpretat "Fem un mos".

La Família dels Súpers venç el senyor Pla

L'espectacle central de la Festa ha estat un gran èxit amb l'estadi ple de gom a gom. "Sóc així" era una final musical entre els membres de la família del Super3 i la família Pla. Quan tot semblava perdut per a la Lila, el Pau, l'Àlex i el Fluski, la Pati Pla ha decidit cantar amb ells i deixar plantats el Senyor Pla i el Rick. El premi final, amb l'ajuda de tots els súpers presents, ha estat per a la Família dels Súpers, amb un marcador final de 30 a 100.

18.000 carnets de súpers

Per primera vegada, aquest any, els qui ho han desitjat han pogut fer o renovar el carnet i emportar-se'l a l'instant. A més, s'ha fet una edició especial del carnet Super3, que té la mateixa validesa que el carnet habitual. Aquest cap de setmana, s'han fet 18.000 carnets entre altes i renovacions. Així que la família del Super3 ha guanyat molts nous socis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut