Barcelona

Membres de la PAH ocupen una oficina de CatalunyaCaixa per reclamar un lloguer per a un matrimoni gran

La filla va acabar perdent el pis i ara el matrimoni, amb 73 i 75 anys, també poden quedar-se sense casa perquè fa un any que no poden pagar les quotes

RedaccióActualitzat

Una cinquantena de persones de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona ocupen des d'aquest dimecres una oficina de CatalunyaCaixa al carrer de Casp de Barcelona. Reclamen un lloguer social per a un matrimoni gran que va avalar la seva filla.

La filla va acabar perdent el pis i ara el matrimoni, amb 73 i 75 anys, també poden quedar-se sense casa perquè fa un any que no poden pagar les quotes. Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Barcelona ocupen les dependències de CatalunyaCaixa perquè l'entitat els ofereixi un lloguer social quan perdin la propietat del pis.

Segons la PAH, CatalunyaCaixa estaria disposada a oferir-los un lloguer de 275 euros, però la Plataforma assegura que amb uns ingressos de només 700 euros no el poden assumir. La plataforma ja ha dit que, si el matrimoni es queda sense casa, els concentrats tornaran tantes vegades com calgui, perquè consideren que és un cas extrem, que són persones grans, malaltes, i que, fins que no aconsegueixin un bon lloguer social per a ells, no desistiran.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut