Lliga de Campions

El Reial Madrid emmudeix Anfield i arribarà al clàssic en plena forma (0-3)

El Reial Madrid ha demostrat que afrontarà el clàssic del Bernabéu en un moment de forma immillorable i ha destrossat sense pietat un impotent Liverpool a Anfield, amb un gol de Cristiano i dos de Benzema. Amb aquesta victòria, combinada amb el triomf del Ludogorets contra el Basilea amb un solitari gol de Minev en el minut 92, els blancs es refermen com a líders en solitari del grup amb 9 punts en tres jornades i posen un peu i mig als vuitens de final de la Champions.

Actualitzat

El Reial Madrid ha demostrat que afrontarà el clàssic del Bernabéu en un moment de forma immillorable. Els blancs no s'han deixat intimidar per l'espectacular ambient d'Anfield i han destrossat sense pietat un impotent Liverpool en un matx que ha quedat vist per a sentència en els primers 45 minuts amb un gol de Cristiano i dos de Benzema.

En només 45 minuts, el conjunt d'Ancelotti ha posat al descobert totes les mancances d'un Liverpool que està passant una angoixant crisi de resultats tant a la Premier com a la Champions. El festival madridista l'ha començat Cristiano Ronaldo. El portuguès, que no havia marcat mai abans a Anfield, ha trencat el malefici amb el 0-1 en el minut 23, després d'una gran assistència de James.

Sense temps per reaccionar, Benzema ha fet el 0-2 amb un precís cop de cap just abans de la mitja hora i de nou el davanter francès ha tornat a marcar en el 41 per deixar el Liverpool tocat i pràcticament enfonsat. Els homes de Brendan Rodgers només han reaccionat en dues jugades aïllades, la més clara un xut de Coutinho que s'ha estavellat al pal.

Ancelotti dóna descans a Cristiano

En la represa i amb la feina feta, el Madrid ha aixecat el peu de l'accelerador pensant ja en el clàssic contra el Barça, però, tot i això, encara ha tingut alguna ocasió més per ampliar l'avantatge. Cristiano Ronaldo ho ha provat en dues ocasions, però s'ha topat amb les aturades de Mignolet i Ancelotti l'ha acabat canviant a 15 minuts del final per donar-li descans. Amb aquesta victòria, combinada amb el triomf del Ludogorets contra el Basilea amb un solitari gol de Minev en el minut 92, el Madrid es referma com a líder en solitari del grup amb 9 punts en tres jornades i posa un peu i mig als vuitens de final de la Champions.