L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol a l'entrada de casa seva en una imatge d'arxiu.
L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol a l'entrada de casa seva en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Jordi Pujol: "No tinc comptes a Liechtenstein ni n'hi he tingut mai"

Es tracta de la primera resposta de l'expresident de la Generalitat després de saber-se que un jutjat de Liechtenstein l'investiga per blanqueig de capitals

Actualitzat

L'endemà que es fes públic que un jutjat de Liechtenstein li ha obert una investigació per blanqueig de capitals, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujoll ha negat que hi tingui o hi hagi tingut mai comptes."No tinc comptes a Liechtenstein, ni n'hi he tingut mai. I no els diré res més", ha manifestat davant les càmeres de Telecinco a les portes de casa seva.

L'expresident català ha respost així a l'ofici que la Interpol ha enviat al jutjat de Barcelona que investiga l'origen de la seva fortuna oculta, que revela que un jutge de Liechtenstein ha obert una causa contra Jordi Pujol per blanqueig de capitals. A través de la Interpol, el jutge demana a la justícia espanyola informació sobre els antecedents penals de Jordi Pujol i les causes que tingui obertes a Espanya, amb la finalitat de preparar una sol·licitud de comissió rogatòria relacionada amb la causa de blanqueig.

Anar al contingut