Ibrahimovic ha tornat a criticar Guardiola sense citar-lo. (Foto: Reuters)
Ibrahimovic ha tornat a criticar Guardiola sense citar-lo. (Foto: Reuters)
Barça

Ibrahimovic: "Teníem el millor equip del món, però vam fallar a la Champions per les decisions de certes persones"

El davanter suec del París Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, ha assegurat abans que el seu equip jugui contra el Barcelona que l'any que va vestir de blaugrana els de Pep Guardiola tenien "el millor equip del món", però que van fallar en l'objectiu de guanyar la Champions per culpa de les males decisions de certes persones, en una clara al·lusió al tècnic de Santpedor.

Actualitzat

El davanter suec del París Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic ha assegurat abans que el seu equip jugui contra el Barcelona que l'any que va vestir de blaugrana els de Pep Guardiola tenien "el millor equip del món", però que van fallar en l'objectiu de guanyar la Champions per culpa de les males decisions de certes persones, en una clara al·lusió al tècnic de Santpedor.

"Teníem el millor equip del món, segur. Si ens van eliminar a la semifinal (de la Lliga de Campions) va ser per culpa de les males decisions de certes persones incontrolables. Però ja està, no serveix de res lamentar-se ara. Cal oblidar-ho perquè vaig passar molt bones estones a Barcelona", ha afirmat en una entrevista a Canal Plus França.

El davanter, que es perdrà el partit contra el seu exequip per una lesió al taló, ha assenyalat que el duel contra el Barça servirà perquè el PSG elevi el seu nivell. "Necessitem aquest tipus de partits per elevar el nostre nivell. Serà el cas davant un dels millors equips del món. És un bon partit per a nosaltres, és la Lliga de Campions, serà molt excitant", ha afegit el davanter.

Ibrahimovic ha assegurat que el PSG encara està aprenent a les competicions internacionals i que cada any serveix per guanyar experiència. "Aquest equip s'està construint des de fa dos anys. Hem arribat dues vegades als quarts de final i esperem arribar més lluny aquest any. Però la diferència està en els petits detalls. Esperem que aquesta vegada estiguin a la nostra banda", ha comentat.

El davanter també s'ha referit a la Lliga de Campions, un dels pocs trofeus que li falten per arrodonir el seu palmarès. "Si puc guanyar-la, estaria molt content, esclar. Al final de la carrera mires quants trofeus tens i crec que n'he guanyat més de vint. Si la guanyo, serà formidable. Si no, no serà un fracàs", ha finalitzat.  

Anar al contingut