Álvaro González a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
Álvaro González a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol segueixen amb l'autocrítica després de la derrota al camp del València

La derrota per 3 a 1 a Mestalla ha fet molt de mal a l'Espanyol per les greus errades defensives que van ajudar a la golejada valenciana. Álvaro González ha afirmat que "aquestes errades no poden passar més en el que resta de temporada". El central no creu que el dibuix tàctic hagi de variar ja que "els errors no són per l'estil de joc, les disculpes s'han d'acabar".

Actualitzat

Els jugadors de l'Espanyol han fet aquest dilluns al matí l'habitual sessió postpartit dedicada a treball de recuperació dels titulars al camp del València i amb una mica més d'intensitat per a la resta. Amb el grup no hi era Juan Fuentes, que dissabte va perdre el seu pare. S'espera la reincorporació del lateral dimecres, ja que dimarts l'equip descansarà.

La derrota per 3 a 1 a Mestalla ha fet molt de mal. I no tan sols pel fet que l'equip porta un punt de 9 possibles, sinó també per les greus errades defensives que van ajudar a la golejada valenciana. Una situació que va fer enrabiar sobre la gespa l'habitualment tranquil Kiko Casilla. El vestidor va començar a fer autocrítica tot just acabat el partit. En la roda de premsa d'aquest dilluns, Álvaro González ha continuat amb la reflexió.

El central ha afirmat que "aquestes errades no poden passar més en el que resta de temporada". L'ex del Saragossa no creu que el dibuix tàctic hagi de variar ja que "els errors no són per l'estil de joc. Les disculpes s'han d'acabar, ja ens coneixem tots bé (...). Quan perds la pilota has de tenir automatitzat replegar-te perquè no et matin a la contra". La plantilla espera poder reconduir la situació davant els seus dos pròxims rivals, el Màlaga i el Getafe.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut