Futbol

Cesc Fàbregas explica que va jugar durant vuit mesos amb una lesió

Cesc Fàbregas ha sorprès a tothom amb un missatge enviat aquest mateix dilluns a la seves xarxes socials. En el missatge, el migcampista del Chelsea explica que va estar jugant durant vuit mesos amb forts dolors a l'esquena que li provocaven una pubàlgia.

Actualitzat

Cesc Fàbregas ha sorprès a tothom amb un missatge enviat aquest mateix dilluns a la seves xarxes socials. En el missatge el migcampista del Chelsea explica que va estar jugant durant vuit mesos amb forts dolors a l'esquena que li provocaven una pubàlgia.

El missatge ha sorprès a molts, sobretot a l'afició blaugrana, que durant la temporada passada recriminava l'estat de forma del migcampista d'Arenys. Amb aquest missatge voldria així excusar-se del mal rendiment de la temporada passada, a més de donar un cop sobre la taula pel bon paper actualment amb el seu nou club. Fàbregas vol recuperar el seu millor nivell futbolístic i sembla que ja ha començat. El Chelsea de Mourinho ja ha vist què el català és una peça bàsica en el seu equip, i amb el contundent 3 a 6 davant de l'Everton, els "blues" semblen l'equip més endollat de la Premier League.

Anar al contingut