Madrid

El jutge manté detinguts 72 hores els pares del nen anglès ingressat per un tumor cerebral

Els pares els van localitzar dissabte a Màlaga després d'endur-se el nen d'un hospital britànic sense el consentiment mèdic

RedaccióActualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha decidit la detenció judicial d'un màxim de 72 hores dels pares d'un nen anglès de 5 anys que van treure sense consentiment mèdic d'un hospital de Southampton, on estava ingressat per un tumor cerebral. Els pares els van localitzar dissabte a Màlaga.

El jutge ha pres aquesta decisió a instàncies de la fiscalia, amb la intenció de recollir informació d'aquest cas amb caràcter urgent. El nen, Ashya King, està ara ingressat en un hospital de Màlaga. Els pares han comparegut davant el jutge i s'han negat a ser entregats a les autoritats britàniques, que dijous van emetre una ordre europea de detenció i entrega contra el matrimoni per segrest i maltractaments després d'emportar-se el seu fill de l'hospital. Els pares del nen són testimonis de Jehovà, però ni aquesta organització religiosa ni tampoc la policia ho relacionen per ara amb els fets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut