Persisteix el temps estival

La primera setmana del mes té olor d'estiu. La calor i la xafogor ens acompanyaran durant una gran part de la setmana, amb unes temperatures sostingudes i gens desbocades. El sol serà el gran dominador del dia, amb alguns núvols inofensius

Actualitzat

Qui donava per tancat el temps d'estiu? La veritat és que la calor més intensa, la canicular de 39 ºC a l'interior, ja la podem donar per tancada, però els valors elevats encara ens acompanyaran unes quantes setmanes. El temps continuarà ben tranquil, com a mínim, fins dijous, sense pertorbacions actives que ens faci parlar de cap canvi.

Sol i també núvols. L'escenari del temps tindrà un únic i gran protagonista sobre la tarima: el sol. L'actor secundari, els núvols, taparà a estones el cel de les comarques del litoral central i la Costa Daurada. És possible que, de matinada i a darrera hora del dia, els núvols de la costa siguin més densos i compactes. El temps al Pirineu serà magnífic, amb un cel molt serè, tant al matí com a la tarda.

Calor continguda. Les temperatures mínimes i màximes es mantindran ben contingudes durant la setmana, amb poques i petites oscil·lacions. L'ambient serà càlid, amb unes temperatures màximes de 36 ºC a Ponent i a la Ribera d'Ebre i farà xafogor a la façana costanera.

I els pròxims dies...

L'ambient de calma meteorològica es mantindrà un quants dies, amb presència de més o menys núvols baixos o núvols d'evolució. S'albira un possible canvi més significatiu de cara a divendres, però queda molt lluny. La calor continuarà durant tota la setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut