Alcover

Acumulava 40.000 euros en multes tramitades al cotxe del seu germà mort

L'home, ja identificat per la policia, acumulava més de 200 denúncies de trànsit

RedaccióActualitzat

Acumulava més de 200 denúncies per excés de velocitat i per no pagar peatges i continuava conduint. És el cas d'un home de 60 anys, veí del poble tarragoní d'Alcover, amb 40.000 euros acumulats en multes però que no els pagava perquè conduïa el cotxe del seu germà difunt.

El conductor temerari havia perdut tots els punts del carnet, que a més tenia caducat des del 2007, però continuava conduint perquè les multes es tramitaven a un vehicle que tenia com a titular un home mort des del 2012.

El Servei Català de Trànsit va alertar d'irregularitats i els Mossos les van comprovar un cop havien fet parar aquell vehicle a Vilafranca del Penedès. Llavors, van identificar el possible conductor i van establir un dispositiu per vigilar el vehicle, que van trobar aparcat al centre d'Alcover.

Quan van veure que un home i una dona pujaven al vehicle, van corroborar que el conductor tenia el carnet caducat i sense punts, raó per la qual el van imputar d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

El cotxe es troba ara a les dependències policials de Tarragona a l'espera que es faci el canvi de nom del titular del vehicle.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut