Un dia per aprofitar

Temps amb una mica de tot: sol, calor moderada i alguns ruixats al nord del país. Aprofiteu aquesta jornada estival de sol i calor perquè demà arribarà un canvi de temps.

Actualitzat

L'anticicló situat sobre les Balears ens donarà garantia d'un temps d'estiu amb tots els ingredients: molt de sol, calor moderada i ruixats al nord del país. I val la pena aprofitar aquest temps estival, perquè un sistema frontal situat al Cantàbric té l'ull posat a Catalunya de cara a demà.

Temps molt assolellat, amb algunes teranyines de núvols prims al Pirineu i alguns núvols baixos a la Costa Daurada només a primera hora del dia. Cap al migdia es formaran núvols al Pirineu, al nord de la Catalunya central i a les muntanyes del prelitoral. Només al Pirineu cauran alguns ruixats. Les nuvolades augmentaran a darrera hora del dia per l'oest del país.

Calor continguda.

De bon matí, les temperatures seran arreu una mica més baixes que la matinada de dimecres, sense arribar a valors freds. Pel que fa a les màximes, es mantindran sense gaire variacions, amb una calor ben continguda. Els valors més alts del dia es mouran entre 30 i 35 ºC.

I els pròxims dies...

Divendres s'espera l'arribada d'un sistema frontal, la qual cosa implicarà un canvi de temps que farà trontollar, per un dia, l'ambient d'estiu d'aquesta setmana. El cap de setmana apunta a sol, núvols i calor moderada.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut