És el primer cop que un carrer guanya tres vegades seguides el primer premi a Sants
És el primer cop que un carrer guanya tres vegades seguides el primer premi a Sants
Barcelona

La plaça de la Farga guanya amb un castell medieval el primer premi de la Festa de Sants per tercer any consecutiu

La decoració guanyadora ha estat la recreació d'un castell medieval amb tot luxe de detalls

RedaccióActualitzat

Plaça de la Farga, carrer Sagunt i carrer Finlàndia. Així ha quedat el pòdium dels guarniments guanyadors a la Festa Major de Sants, a Barcelona. Els jutges van fer públic el seu veredicte aquest dilluns donant el primer premi al castell medieval que s'ha instal·lat a la plaça guanyadora. Cal destacar que això de guanyar no els ve de nou als veïns de la Farga, perquè ja és el tercer any consecutiu que queden primers.

El carrer Sagunt, per la seva part, s'ha endut el segon premi amb una recreació del setge de Barcelona al 1714, 300 anys després de la batalla. La tercera posició ha estat per a l'ambient mariner amb què han dotat els veïns i veïnes del carrer Finlàndia aquesta via.

No són, però, les úniques decoracions d'aquesta festa. Entre els 16 carrers engalanats, hi trobem temàtiques tan diverses com "Alkorea del Nord" -al carrer Alcolea de V, un creuer de luxe, un Parc Güell en miniatura o una invasió de Pokémon.

Les festes de Sants van començar aquest dissabte i acabaran el dia 31, després que s'hagin fet les més de 500 activitats programades durant aquests dies.

Anar al contingut