L'usuari que va gravar el vídeo ho va comunicar a l'Ajuntament, que va alertar TMB. (Foto: Youtube)
L'usuari que va gravar el vídeo ho va comunicar a l'Ajuntament, que va alertar TMB. (Foto: Youtube)
Barcelona

TMB investiga l'aparició d'un ratolí en una màquina expenedora de l'estació de Sants

Un usuari va gravar l'animal rosegant un paquet de galetes en una màquina d'aquesta estació de la línia 5 i va difondre el vídeo per les xarxes socials

RedaccióActualitzat

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert una investigació i ha començat a adoptar diverses mesures després de publicar-se en les xarxes socials un vídeo on es veu un ratolí dins d'una màquina expenedora rosegant un dels paquets de menjar posats a la venda. "És lògic que la gent s'hagi preocupat, molts usuaris s'han dirigit a nosaltres i els hem explicat que és un fet insòlit, que s'està investigant i portant a terme les actuacions necessàries", ha explicat a EFE un portaveu de TMB.

El vídeo es va gravar el 13 de juliol a l'estació de Sants, en concret a la línia blava (L5) del metro barceloní.

La companyia ha explicat que va tenir notícia de l'incident perquè els ho va comunicar l'Ajuntament de Barcelona, al qual havia avisat l'usuari que va gravar el vídeo i que, immediatament, va requerir a l'empresa propietària de la màquina, Selecta, que actués.

TMB també ha insistit que és insòlita la situació ja que les màquines expenedores de menjar "no només són hermètiques, sinó que estan blindades i són a prova de vandalisme".

Selecta ha explicat que no ha trobat cap forat a la màquina pel qual hagi entrat el ratolí. En un comunicat, destaca que la màquina on va aparèixer l'animal va ser immediatament descarregada de tots els productes i "completament desinfectada, higienitzada i desactivada". A més, com a mesura preventiva, han buidat i higienitzat les altres set màquines instal·lades en aquesta estació.

L'empresa remarca que, en els més de setze anys que fa que opera a Espanya, mai s'havia produït un cas similar. La companyia té 4.000 màquines instal·lades arreu de l'estat.

Anar al contingut