Ferrer ha superat Nadal en dues hores i quart de partit (Foto: EFE).
Tenis

Rafa Nadal cau davant David Ferrer (7-6 i 6-4) als quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo

Rafa Nadal ha caigut als quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo en ser superat per David Ferrer (7-6 i 6-4) en dues hores i quart de partit. El manacorí ha caigut en un torneig que s'ha endut en 8 ocasions mentre que el de Xàbia no superava Nadal en terra batuda des del 2004.

Actualitzat

En el primer set ha estat molt igualat i s'ha decidit en el "tie-break". En aquest desempat, el manacorí ha estat desconegut i l'ha perdut per 7 a 1. El set ha durat una hora i 25 minuts i el segon, ha estat molt més ràpid i Ferrer s'ha imposat per 6 a 4. La victòria del de Xàbia deixa Nadal fora de les semifinals de Montecarlo, un torneig en què havia arribat a la final les 9 últimes temporades. David Ferrer, que jugarà les semifinals contra el suís Stanislas Wawrinka, només havia derrotat una vegada Rafa Nadal sobre terra batuda, i d'això ja feia 10 anys.