Mexicans a l'exterior d'un edifici desallotjat pel terratrèmol.
El tremolor ha activat els protocols de seguretat i s'han desallotjat nombrosos edificis.
Mèxic

Un terratrèmol de 7,4 graus sacseja el sud-oest de Mèxic sense causar víctimes mortals

Un terratrèmol de 7,4 graus a Mèxic provoca danys materials, però no hi ha víctimes mortals i les autoritats descarten la possibilitat d'un tsunami

RedaccióActualitzat

Les autoritats mexicanes descarten víctimes mortals, de moment, arran del terratrèmol de 7,4 graus a l'escala de Richter que aquest divendres va sacsejar el país. Tot i que s'han registrat 76 rèpliques del terratrèmol, les autoritats han descartat la possibilitat d'un "tsunami".

Els serveis d'emergència van sobrevolar la zona amb helicòpters i, en un primer balanç, tampoc van detectar danys importants.

El terratrèmol va sacsejar els voltants de la ciutat de Tecpan de Galeana, a l'estat mexicà de Guerrero, al nord d'Acapulco. De moment no es tenen notícies de víctimes o danys materials.

El sisme també es va notar a la capital, Mèxic DF, on va fer vibrar alguns edificis d'on la gent va sortir esporuguida. Les autoritats de la capital van activar el protocol per aquests casos, van desallotjar alguns edificis i el transport públic.

El moviment sísmic també es van notar en altres estats, com Colima, Jalisco o Veracruz.

Moltes persones van tenir crisis nervioses per la intensitat de les sacsejades. I en algunes de les zones més turístiques de Mèxic, plenes de visitants durant la Setmana Santa, hi ha hagut danys materials i talls en l'electricitat i la telefonia.

Anar al contingut