La platja de Sa Mesquida a la costa de Maó a Menorca (Wikimedia)

Una persona morta i sis de ferides en bolcar una embarcació a la costa de Menorca

Els passatgers de la barca de bandera francesa han estat traslladats des de la zona de Sa Mesquida a l'Hospital Mateu Orfila de Maó

Una persona ha mort i sis més presenten símptomes d'hipotèrmia, després que aquest diumenge hagi bolcat una embarcació de bandera francesa al davant de la costa est de Menorca, a Sa Mesquida.

Segons ha informat el 061, el succés ha passat cap a les 13.15 hores d'aquest diumenge, quan s'ha rebut l'alerta que una embarcació havia bolcat.

Llavors Salvament Marítim ha evacuat en helicòpter cinc persones rescatades, d'edats entre els 11 i els 60 anys, i les ha dut a l'heliport de l'Hospital Mateu Orfila de Maó.

El servei d'assistència mèdica d'urgències ha desplaçat fins a la plataforma per a helicòpters una ambulància de suport vital avançat i una altra de suport vital bàsic per fer un primer triatge dels pacients.

Posteriorment, ha desplaçat a la unitat de suport vital avançat fins al port de Maó per assistir dues persones més del mateix incident, que han estat evacuades via marítima. Les dues persones també han estat traslladades fins al mateix hospital.

Del total de persones rescatades, una ha mort i les altres sis han resultat menys greus amb hipotèrmia.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut