Patti Smith, en una foto d'arxiu, durant una actuació al Primavera Sound, a Barcelona (ACN/Pere Francesch)

Patti Smith llueix a Instagram la rosa que rep "cada any, sens falta, el 23 d'abril"

La cantant i poeta mostra el ram de 12 roses que li ha fet arribar, com cada Sant Jordi, el seu promotor a Espanya, Gay Mercader

RedaccióActualitzat

La musa del punk Patti Smith ha penjat dues fotos al seu compte d'Instagram per agrair les roses vermelles que cada any li envia el seu promotor a Espanya, Gay Mercader.

Aquest any, la cantant i poeta n'ha rebut dotze, de roses, enviades des de Barcelona, segons ha explicat ella mateixa al missatge que acompanya les fotografies. Les imatges són, per una banda, d'ella i Gay Mercader de molt joves, i per l'altra, un gerro amb algunes d'aquestes flors --només la meitat si diu que n'ha rebut una dotzena.

"L'estel·lar Gay Mercader, el meu promotor espanyol des del 1976. Cada any, sens falta, m'envia una rosa, el 23 d'abril, diada de Sant Jordi. Aquest any del Drac me n'ha enviat dotze. Estic completament armada i molt agraïda. Gràcies, Gay!"


L'any 2015 Patti Smith va visitar Catalunya per participar en el Primavera Sound i va sopar al Celler de Can Roca, on va regalar una cançó a tots els treballadors, a la cuina: 

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaSant Jordi
Anar al contingut