Puigdemont, durant la signatura de l'acord per a la candidatura del 12M, aquest dimarts al Vernet (EFE/David Borrat)
Puigdemont, durant la signatura de l'acord per a la candidatura del 12M, aquest dimarts al Vernet (EFE/David Borrat)

Junts inclou Puigdemont al nom de la candidatura per a les eleccions al Parlament del 12M

La fórmula dona continuïtat al que ja va fer el partit a les eleccions municipals de Barcelona, amb TriasxBCN, on es destacava el nom del candidat

RedaccióActualitzat

La candidatura de Junts per a les eleccions al Parlament del pròxim 12 de maig ja té nom. Es dirà: Junts + Puigdemont per Catalunya. El nom de l'expresident de la Generalitat figurarà, doncs, a la llista que encapçalarà ell mateix.

La decisió sobre el nom s'ha donat a conèixer després que ahir a Perpinyà Junts i set organitzacions més de l'òrbita independentista (Demòcrates, Reagrupament, Joventut Republicana, Alternativa Verda, Acció per la República, Estat Català, i Moviment d'Esquerres de Catalunya) firmessin un acord de coalició i un manifest a favor de restituir el president Puigdemont i culminar l'1 d'octubre.

"La voluntat de Junts amb aquest nou nom és oferir una candidatura que permeti afrontar aquesta nova etapa incorporant perfils i suports provinents de diferents sectors."

Segons la nota de premsa que ha fet pública Junts aquest dimecres, l'objectiu del partit és ara "recuperar la força de la unitat i retornar als ciutadans la confiança en les institucions catalanes".
 

 

 

ARXIVAT A:
JuntsCarles PuigdemontEleccions Parlament Catalunya 2024
Anar al contingut