L'actual portaveu del PSOE a Ponferrada va rebre insults, empentes i puntades de peu (PSOE)

Empentes, cops i insults: denuncien una agressió feixista a l'excalcalde de Ponferrada

Dos detinguts per l'agressió d'Olegario Ramón, actual portaveu del PSOE a l'Ajuntament de la ciutat

RedaccióActualitzat

Dos individus d'un grup d'extrema dreta han agredit aquest dijous l'exalcalde de Ponferrada Olegario Ramón, actual portaveu del PSOE a l'Ajuntament de la ciutat.

La policia ha detingut dues persones per l'agressió: l'home que apareix en les imatges colpejant el regidor socialista i un altre home que estava també en la protesta davant la seu del PSOE. El jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs. 

L'agressió va tenir lloc a la sortida d'una reunió a la seu del partit, quan Ramón va ser abordat per dos individus d'un grup de persones d'extrema dreta. Els agressors, que portaven banderes d'Espanya, li van clavar puntades de peu i empentes, i el van insultar.

Després de passar per l'hospital, on li van examinar les ferides lleus, l'exalcalde ha formalitzat la denúncia. Els dos agressors van ser identificats immediatament per la policia.

Els fets han quedat clarament enregistrats en diverses gravacions, una de les quals l'ha compartit el mateix partit.

El PSOE ha condemnat en bloc i de manera rotunda aquesta agressió Ha assegurat que emprendrà accions legals contra els agressors perquè "paguin pels seus actes clarament feixistes i d'odi ideològic."

 

ARXIVAT A:
PolicialPSOEGalícia
Anar al contingut