Portada del single "Llamas en el cielo" del cantautor Alfred García
Portada del single "Llamas en el cielo" del cantautor Alfred García (ACN)

Els cinc videoclips destacats de la setmana: d'Alfred i Elena García a Sofia Coll

La selecció de propostes també es fixa en el nou material de Genna i Lia Sampai

Genna

"El pacte"

Sota el nom artístic de Genna, una de les periodistes del programa "Tot es mou" de TV3, Georgina Arnau, ens mostra el seu vessant més personal. Inicia la seva carrera musical amb "El pacte", un tema que ens transporta a aquell estiu nostàlgic que sempre trobem a faltar.

La gira de presentació ja té marcades algunes dates al calendari, com ara el 26 de juliol al festival El Tingladu de Vilanova i la Geltrú. 


Lia Sampai feat. Mireia Vives

"Mans de dona"

En la setmana de Sant Jordi escoltarem "Mans de dona", a partir del poema de Maria Mercè Marçal "Vels de ceba o la dansa secreta". Versos fets cançó per la catalana Lia Sampai en col·laboració amb la valenciana Mireia Vives. Un cant que reivindica la lluita feminista diària de moltes dones.

Aquesta versió la podrem escoltar en el pròxim disc de Lia Sampai titulat "Un delta fràgil", un disc homenatge a les Terres de l'Ebre. 


Sofia Coll

"Q NO"

Sofia Coll diu "Q NO" a tots els amors tòxics en el seu nou tema. En aquesta cançó de house electrònic, l'exconcursant d'"Eufòria" i presentadora del programa de 3Cat "Èpic nails" ens convida a renunciar a aquells amors perjudicials que posen a prova el nostre amor propi. Un missatge acompanyat d'un vídeo amb una estètica contundent.


Elena García

"No m'escoltes"

La banda emergent Elena García, el nom de la compositora del grup, estrena el seu primer single titulat "No m'escoltes", un crit d'empoderament en el qual rebutgen les actituds tòxiques. És un avançament de la sonoritat del seu EP de debut, "Wabi Sabi".

El grup de pop independent acompanya la cançó amb un videoclip minimalista rodat a Tarragona. El mes que ve estaran al festival FIM de Vila-seca i el 8 de juny faran de teloners del concert de Guillem Gisbert a Tarragona


Alfred García

"Llamas en el cielo"

Un dels membres del jurat d'"Eufòria", Alfred García, està d'estrena. Després del seu èxit "Els teus ulls", que reuneix gairebé 3 milions de reproduccions a Spotify, el cantant presenta una nova cançó titulada "Llamas en el cielo". Tota una declaració d'amor que Alfred García acompanya amb el so de la guitarra espanyola i les "palmas". 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut