El Mago Pop i Arturo Brachetti en la presentació del xou del segon, que es podrà veure aviat al Teatre Victòria (Albert Hernàndez/ACN)

El Mago Pop passa el relleu a Arturo Brachetti, el mag amb rècord Guinness de canvi ràpid

És un dels mags més aplaudits del món en aquesta disciplina, que el porta a fer 65 personatges en 90 minuts en un espectacle que es podrà veure al Teatre Victòria

RedaccióActualitzat

És un dels artistes més aplaudits del món i el Mago Pop li ha passat ara el relleu al Teatre Victòria, on farà un espectacle del qual ja han gaudit 720.000 espectadors arreu del món i que el porta a interpretar 65 personatges diferents en 90 minuts.

És l'il·lusionista Arturo Brachetti (Torí, Itàlia, 1957) que practica el canvi ràpid, una disciplina artística italiana que té més de 400 anys i que li ha valgut un rècord Guinness com l'artista més prolífic i ràpid en aquesta tècnica. Brachetti és considerat el seu millor exponent a tot el món. 

El seu espectacle "Solo – The legend of quick change" es podrà veure al Teatre Victòria --propietat del Mago Pop-- durant tres setmanes, del 24 de maig al 9 de juny. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Brachetti ha explicat que quan era jove feia fins a 80 personatges en un sol espectacle.

El mag ha voltat per tot el món durant la seva llarga carrera artística, de gairebé cinc dècades, que encara segueix i que ara el porta a Barcelona per segona vegada. L'anterior va ser amb "El hombre de las mil caras", fa més de 15 anys.
 

Un recorregut pels artistes més importants del segle XX

En el xou que presentarà a la capital catalana, Luciano Pavarotti es converteix en Elvis Presley, després en Édith Piaf, els Beatles... són només alguns dels personatges en què es transforma Brachetti en aquest espectacle que aterra aviat a Barcelona. 

El mag ha explicat que durant l'espectacle es vesteix amb 65 indumentàries diferents, entre els quals també hi ha personatges de Disney, de sèries de televisió i de plataformes.

La funció simula una visita a una casa, representada en una caixa, i en els 90 minuts de durada, a més de l'espectacle de vestuari, també hi ha ombres xineses, il·luminació làser i dibuix amb sorra. Alhora, utilitza el videomàping per fer més atractiva l'obra.   

L'ha representat uns 600 cops en els set anys que fa que la va crear.
 

 

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut