Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos amb el 112 visible

Detenen un lladre en un hospital de Terrassa després de tallar-se entrant a robar a un pis

Els Mossos van descobrir, mentre el detenien, un martell amagat en una motxilla amb què hauria trencat una finestra i una reixa de ferro

Redacció/AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana un home de 48 anys en un hospital de Terrassa on havia anat després de tallar-se a les mans amb uns vidres mentre, presumptament, perpetrava un robatori en un pis d'aquesta població.

Segons informen els Mossos, els fets haurien passat vora les 10 del vespre, quan el lladre accedia a l'interior d'un domicili particular situat a la plaça del Treball de Terrassa, després de trencar el vidre d'una finestra i una reixa de ferro. En aquest procés, l'individu es va fer diversos talls a les mans amb els vidres i ferros que ell mateix havia trencat.

Un cop dins, hauria robat una cartera amb diners i hauria fugit. Unes dues hores més tard, una patrulla dels Mossos va localitzar l'home a l'hospital de la capital vallesana, on pretenia que li curessin les ferides.

En l'escorcoll que van fer al detingut, van trobar-li un martell amagat dins una motxilla amb el qual creuen que hauria trencat la finestra i la reixa del pis. A més, durant la seva detenció, va causar desperfectes al mobiliari del centre sanitari.

El detingut ja ha passat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut